Verzekering Tesla model 3 prijs

Bent u de trotse eigenaar van een Tesla Model 3? Dan bent u wellicht op zoek naar een verzekering Tesla Model 3 met een scherpe prijs. En uitstekende voorwaarden. Want ook al staat veiligheid bij Tesla hoog in het vaandel, met een goede verzekering gaat u extra gerust de weg op.

Gelukkig hoeft u niet verder te zoeken, want wij zijn sinds 2010 dé specialist op het gebied van Tesla verzekeringen. We zijn dan ook altijd op de hoogte van alle ins en outs. Met al die kennis en ervaringen in ons achterhoofd hebben we de Tesla Insurance 2.0 ontwikkeld: dé autoverzekering voor uw Tesla Model 3. Met een nieuw- of aankoopwaarderegeling tot uw auto 36 maanden oud is. Ook kunt u bij ons zelf de hoogte van het eigen risico en aantal te rijden kilometers kiezen. Dit alles tegen een zeer gunstige premie uiteraard.

Unieke auto

Unieke voorwaarden

Onbeperkt kilometers

Tesla verzekeraar sinds 2010

Verzekeren mogelijk zonder aanvullende alarmeis

Vrijblijvende offerte verzekering Tesla Model 3 prijs

 

Bent u benieuwd naar onze verzekering Tesla Model 3 prijs? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan via de button ‘Offerte aanvragen’. Vul vervolgens het aanvraagformulier in, dan ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte per e-mail.

OFFERTE AANVRAGEN

Vragen?

Heeft u vragen over onze Tesla verzekering? Deze beantwoorden wij graag.
Neemt u daarvoor contact met ons op via e-mail of telefoon:

info@eas-insurance.com

+31 (0)88-054 50 54