Tesla Model 3 verzekering

Het nieuwste model van Tesla Motors, Model 3, maakt dat elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar wordt. Voordeliger of niet, ook de Model 3 heeft net als de Model S en X veiligheid hoog in het vaandel staan. En dat geeft een extra ontspannen gevoel op de weg, net als de zekerheid dat uw auto zeer goed verzekerd is. Met Tesla Insurance 2.0: dé Tesla Model 3 verzekering.

Aantrekkelijke voorwaarden, scherpe premie
Tesla Insurance bestaat al sinds de lancering van de Tesla in 2010. Daarmee zijn wij de pionier in het verzekeren van Tesla, en dus als geen ander op de hoogte van alle ins en outs rondom de verschillende modellen. We weten dan ook precies waar de verzekering van Tesla Model 3 aan moet voldoen, en welke voorwaarden van belang zijn. Zoals een nieuwwaarde- of aankoopwaarderegeling tot uw auto 36 maanden oud is. Ook kunt u bij ons zelf de hoogte van het eigen risico en aantal te rijden kilometers kiezen. Dit alles tegen een zeer scherpe premie.

Unieke auto

Unieke voorwaarden

Onbeperkt kilometers

Tesla verzekeraar sinds 2010

Verzekeren mogelijk zonder aanvullende alarmeis

Offerte Tesla Model 3 verzekering

Bent u benieuwd naar de premie voor het verzekeren van uw Tesla Model 3? Klik dan op ‘Offerte aanvragen’ en vul het aanvraagformulier in. Vervolgens ontvangt u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte per mail.

OFFERTE AANVRAGEN

Vragen?

Heeft u vragen over onze Tesla verzekering? Deze beantwoorden wij graag.
Neemt u daarvoor contact met ons op via e-mail of telefoon:

info@eas-insurance.com

+31 (0)88-054 50 54