Autoverzekering Tesla Model 3

Met de Tesla Model 3 is elektrisch rijden in stijl voor iedereen bereikbaar geworden. Maar ook al is dit model voordeliger, de Model 3 heeft veiligheid net zo hoog in het vaandel staan als de Model S en X. En dat geeft wel zo’n fijn gevoel op de weg, net als de wetenschap dat uw Tesla uitstekend verzekerd is. Met onze Tesla Insurance 2.0: dé autoverzekering Tesla Model 3.

Aantrekkelijke voorwaarden tegen een scherpe premie
Tesla Insurance is de pionier in het verzekeren van Tesla, want we bestaan al sinds de lancering van de Tesla in 2010. We zijn dan ook altijd zeer goed op de hoogte van alle ins en outs rondom de verschillende modellen. En weten daardoor ook precies welke voorwaarden van belang zijn. Daarom hebben we de Tesla Insurance 2.0 ontwikkeld: een unieke autoverzekering Tesla Model 3.Met een nieuwwaarde- of aankoopwaarderegeling tot uw auto 36 maanden oud is. Ook kunt u bij ons zelf de hoogte van het eigen risico en aantal te rijden kilometers kiezen. Dit alles tegen een zeer gunstige premie uiteraard.

Unieke auto

Unieke voorwaarden

Onbeperkt kilometers

Tesla verzekeraar sinds 2010

Verzekeren mogelijk zonder aanvullende alarmeis

Offerte autoverzekering Tesla Model 3

Bent u benieuwd welke voorwaarden en scherpe premie we u kunnen bieden? Klik dan op ‘Offerte aanvragen’ en vul vandaag nog het aanvraagformulier in. Wij sturen u vervolgens een vrijblijvende offerte per e-mail toe.

OFFERTE AANVRAGEN

Vragen?

Heeft u vragen over onze Tesla verzekering? Deze beantwoorden wij graag.
Neemt u daarvoor contact met ons op via e-mail of telefoon:

info@eas-insurance.com

+31 (0)88-054 50 54